Welkom op BizzQuiz.nl, dé pubquiz-aanbieder van Nederland!

Quizzen zijn tegenwoordig een vaste waarde in horeca, bedrijfsleven en bij evenementen. En terecht! KroegBizz biedt deze vorm van entertainment intussen al 10 jaar aan onder de labels KroegQuiz.nl (voor horeca en particulieren) en BizzQuiz.nl (voor bedrijfsleven en evenementen). Een quiz van KroegBizz is leuk en competitief voor de deelnemers en lucratief voor de organisator! Op deze pagina vind je specifieke informatie voor het aanvragen een quiz voor jouw bedrijf of evenement met het label BizzQuiz.nl of als whitelabel. 

Deze pagina is onderdeel van de website van ons hoofdlabel, KroegQuiz.nl. De rest van de site is daar dan ook naar ingericht. Uiteraard is alle informatie ook van toepassing op een quiz via BizzQuiz.nl of een whitelabel-quiz. Kijk dus gerust eens naar de overige pagina's met nog veel meer informatie!

BizzQuiz.nl is het zakelijke label van KroegBizz. We gebruiken dit label voor bedrijven en evenementen waar de naam KroegQuiz.nl minder van toepassing is. Indien je drukwerk meebestelt, is dit voorzien van het logo en de kleurstelling van BizzQuiz.nl. We vragen hiervoor geen meerprijs, je kunt dus zelf kiezen voor de juiste uitstraling van jouw quiz. Ter vergelijking: de Plaatjesrondes van KroegQuiz.nl (voorbeeld) en BizzQuiz.nl (voorbeeld). (En, had je ze goed?)

Whitelabel
Daarnaast is het mogelijk om een zogenaamde whitelabel-quiz te bestellen. Deze heeft geen logo's of andere verwijzingen naar één van onze labels. Uiteraard kun je deze whitelabel-quiz door ons ook helemaal op maat laten maken, in de kleuren van je eigen huisstijl en met het logo van je zaak of een sponsor. Dit houdt in dat de deelnemers worden voorzien van Plaatjesrondes en Antwoordformulieren in je eigen huisstijl (voorbeeld). Neem contact met ons op voor de kosten.

Met betrekking tot de quiz zelf verandert er niets: deze heeft in alle drie de varianten dezelfde kwaliteit en opbouw. Het is mogelijk dat er op de materialen van de quizmaster verwijzingen zijn naar KroegQuiz.nl. Indien je kiest voor drukwerk, zien de deelnemers alleen de variant waarvoor je hebt gekozen.

Quiz-Op-Maat
Voor een compleet op maat gemaakte quiz ben je bij ons ook aan het juiste adres! Daarmee nemen we je de voorbereiding en als je wilt zelfs de organisatie van het evenement uit handen. Dat biedt jou de kans om je te focussen op de doelstellingen van het evenement en laat ons doen waar we goed in zijn: het maken en presenteren van quizzen! Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden en kosten.