KroegQuiz.nl Live biedt jou en je vrienden de mogelijkheid om thuis mee te spelen met een online pubquiz!


De quiz gaat door!
Nu de Nederlandse horeca - helaas - weer gesloten is, spelen wij de quiz via ons Youtube-kanaal. Hiermee krijgen jullie - en wij ;-) - je benodigde dosis kennisentertaiment. Deelname aan de online quizzen van KroegQuiz.is geheel gratis. Mocht je toch een vrijwillige bijdrage willen leveren, dan kan dat via een Donatie.

Zo speel je mee!
De quiz wordt live gestreamd via ons Youtube-kanaal. Je kunt deze stream bekijken via je telefoon, tablet, computer of tv (bijv. een tv-app of via Chromecast). Vanaf een uur of zeven is de stream in de lucht, om 20.30 uur beginnen we daadwerkelijk met de quiz. Klik op het YouTube-logo naar ons YouTube-kanaal te gaan. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

De antwoorden op onze vragen kun je invullen via een digitaal antwoordformulier. Dat formulier vind je onder het kopje 'Online Quiz' (net als het YouTube-logo en de donatieknop). Per quiz worden er vier formulieren gebruikt, vanuit het eerste formulier kun je telkens doorklikken. Na acht rondes is de quiz klaar, checken wij jullie antwoorden en komt de uitslag de volgende dag online!

Speel voor jouw kroeg!
Met je deelname steun je automatisch jouw kroeg, helemaal gratis! Jouw team spaart namelijk korting voor quizpakketten voor jouw quizlocatie. Of dat nu al een klant van ons is of niet. Deze korting loopt op tot 100%, wij leveren in dat geval gratis quizzen aan jouw quizlocatie. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is op het antwoordformulier de naam en plaats van jouw quizlocatie invullen.


Graag je aandacht voor het volgende!

De horeca is natuurlijk met een reden dicht en daarom willen we je vragen om ook tijdens deze online quiz de veiligheidsvoorschriften van de overheid in acht te nemen. Dus: niet te veel personen bij elkaar en zoveel mogelijk 1,5 meter afstand houden van elkaar. Al je teamgenoten kunnen ook prima in hun eigen huiskamer blijven als jullie met elkaar in contact blijven: probeer Whatsapp, Jitsi Meet of Zoom!

Met de KroegQuiz.nl Live-quiz is geen prijs te winnen, maar eeuwige roem ligt natuurlijk wel in het verschiet. We vragen jullie dan ook om de quiz eerlijk te spelen en je telefoon alleen te gebruiken voor contact met je teamgenoten en het invullen van het digitale antwoordformulier.

KroegQuiz.nl Live - FAQ

loading...