Op zoek naar een uitdagende pubquiz voor jouw kroeg of evenement? Zoek niet verder!
Ga snel naar de Bestelpagina en bestel één van onze uitgebreide quizpakketten!


Bestelling

Gebruik onderstaand Bestelformulier om quizzen te bestellen, dan hebben we gelijk alle benodigde gegevens van je. Lijkt een hele waslijst, valt reuze mee. In de zijbalk vind je alle pakketten, opties en prijzen, die maken wij graag inzichtelijk. Indien nodig nemen we contact met je op voor het uitvoeren van je aanvraag.

Zoals je ziet zijn onze prijzen in vergelijking met andere aanbieders of je eigengemaakte quiz meer dan concurrerend! Een quiz van KroegQuiz.nl is in digitale vorm een stuk voordeliger dan de meeste andere aanbieders, als je kiest voor een quiz met drukwerk betaal je een concurrerende prijs. Voor grotere bestellingen of een doorlopend abonnement bieden wij nog meer voordelen. Informeer ernaar door het invullen van de optie "Overige opmerkingen" of gebruik het contactformulier.

SNEL GEREGELD! 
Het is ook mogelijk om gedrukte Plaatjesrondes en Antwoordformulieren mee te bestellen bij je quiz. Dat kan in verschillende aantallen, kies jouw gewenste aantal in het bestelformulier. Je ziet dan meteen welke meerprijs daarbij hoort. Je bestelt bijvoorbeeld drukwerk voor 15 teams voor slechts €1,00 per team! Verzending gaat via PostNL, het pakket past in de meeste gevallen door de brievenbus.

LET OP! Tussen 23/5-30/5 versturen wij geen drukwerk. Houdt hier rekening mee met je bestelling. Digitale quizpakketten worden wel gewoon binnen de gebruikelijke twee werkdagen uitgeleverd.


Vul hieronder de gegevens van de contactpersoon in.


Vul hieronder de gegevens van de speellocatie in. Deze gegevens gebruiken we voor de factuur.


Vul hieronder je quizbestelling in.


Overige informatie en bevestiging.


captcha